Maak kans op een barista-training!

Een stevige espresso, een overheerlijke latte of een goede cappuccino …

Allemaal net zo lekker, maar hoe maak je ze nu echt goed klaar? In de Segafredo barista-training, die een volle dag duurt, leer je de beste technieken en fijnste foefjes van het Italiaans koffie maken; een ambacht!

Wat leer je in de barista-training?

  • Wat koffie eigenlijk echt is.
  • Het verschil tussen Arabica en Robusta, door te voelen, ruiken en proeven.
  • De finesse van koffiebereiding met de juiste tempratuur, druk en tijd.
  • Hoe je koffievarianten met variabelen kunt beïnvloeden.
  • Tips en tricks voor het bereiden van de perfecte koffie.
  • Opschuimen van de ideale cappuccinoschuim, en het verschil tussen melkschuim en microfoam.
  • Waar je op moet letten qua smaak, geur, kleur en crèma.
We sluiten de dag af met een wedstrijd. Wie maakt aan het einde van de training de mooiste koffie!

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief van Segafredo

Op deze actie zijn de volgende voorwaarden van toepassing.