Get the style

Of je nu vaart in een zeilboot, gehuurde boot, roeiboot of opblaasboot… natúúrlijk ga jij perfect op in de maritieme omgeving met je kleding en accessoires. Is je garderobe nog niet helemaal navy blue en waterproof? Misschien heb je dan iets aan de volgende tips.

Must-have voor Riva liefhebbers

Vind je de elegantie, kwaliteit en oog voor detail in Riva boten oogverblindend en adembenemend? Dan is hun kledinglijn misschien ook wel wat voor je. De strak witte poloshirts (voor hem en haar) met aquakleurige strepen, parelachtige knopen en chromen logo zijn onmisbaar voor je boottochtje. De over-chique cadeaudoos is bij de €120 inbegrepen… dat dan weer wel!

Houten zonnebril

Wil je een unieke accessoire bij je Italiaanse kleding? Zet dan eens een houten bril op je neus. Het merk Woodtrend maakt houten zonnebrillen van verschillende houtsoorten, zoals authentiek eikenhout of bamboe, met de beste UV-400 lenzen. Als stijlvol extraatje krijg je de Woodtrend zonnebril met een gratis houten brillenkoker.Wij kiezen natuurlijk voor de Italiaanse Milano.

Van de hoed en de rand

Kies deze zomer voor een hoed met een brede rand. Staat niet alleen hip, hij beschermt je ook nog eens heel goed tegen de zon. Op het strand of op de boulevard is de hoed een prachtige eyecatcher en op het water een absolute noodzaak. Door de weerkaatsing van de zon in het water is het goed je hoofd extra te weren tegen de felle stralen. Om te zorgen dat je je hoed door Beaufort niet verliest, kies je voor een model met een koordje onder je kin.

Bootschoenen

Er is één ding waar booteigenaren een hekel aan hebben: zwarte zolen op hun teak dek. Draag daarom altijd schoenen of slippers met een witte zool, of beter nog: géén schoenen! Bootschoenen of mocassins zijn ideaal voor aan boord. Leuk detail, de schoenen van Dubarry hebben de kenmerkende stuur- en bakboordkleuren aan de zijkant.