Koffie Special

Bounty Latte

Latte macchiato met een tropisch tintje! Kokossiroop, besprenkelt met geraspte kokos en chocoladesaus.

Wat heb je nodig?

  • Espresso
  • Volle melk voor de melkschuim
  • Kokossiroop
  • Slagroom
  • Chocoladesaus
  • Geraspte kokos

Zó maak je het klaar! 

  1. Schenk 5 tot 10 ml van de kokossiroop in het glas;
  2. Bereid het melkschuim en schenk dit rustig bovenop de kokossiroop;
  3. Laat het even rusten, de melk gaat naar beneden en het schuim komt omhoog;
  4. Schenk er wat chocoladesaus in zodat het naar de bodem zakt;
  5. Maak intussen de espresso en schenk deze voorzichtig door het melkschuim;
  6. Doe er een mooie toef slagroom op;
  7. En besprenkel tenslotte het geheel met geraspte kokos.

Aanmelden koffiespecials van Segafredo

  • Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang direct een heerlijk koffierecept in je mailbox.

    Vul het formulier in hieronder in om je aan te melden voor onze nieuwsbrief.