Op de koffie bij

ZES LEUKE ADRESSEN OM SEGAFREDO KOFFIE TE DRINKEN

Waar je ook bent … er is altijd wel een plek in de buurt waar je Segafredo koffie kunt drinken. Ben je een keer in de buurt van het mooiste kloosterdorp van Nederland, Steyl? Of in het pittoreske Baarle Nassau of Venlo? Bezoek dan vooral eens een van onderstaande adressen.

Baarle-Nassau | Restaurant La Providence

Houd je van de Franse keuken? In hartje centrum van Baarle-Nassau vind je restaurant La Providence waar je bourgondisch kunt genieten: lekker eten, goede wijn en heerlijke koffie. Gastheer en eigenaar Jan Fassaert bezorgt je achter de schilderachtige witte gevel van zijn gastronomisch restaurant een stukje Frankrijk in Nederland. Een sfeervolle lounge met open haard, een binnentuin met mediterraanse planten, strak wit linnen en mooi glaswerk. Perfect voor een romantisch diner of voor een gezellige culinaire avond uit met vrienden!

Steyl (aan de Maas) | ‘t Vaerhoes

Met uitzicht op het water en de kloosters is het in en bij het monumentale pand van ’t Vaerhoes puur genieten van creativiteit en gastvrijheid. Chefkok Luc Verheijen verrast zijn gasten met verfijnde gerechten. Anique en Frank Verheijen maken het je op alle fronten zo aangenaam mogelijk. Er is een gezellige bar en een brasserie waar je uitstekend kunt eten tegen eerlijke prijzen. En bij mooi weer neem je je aperitief of digestief op het royale terras aan het water.  Vraag dan naar de mogelijkheden voor een rondleiding.

Venlo | Rue du Bois

Op een haast verborgen plekje in Venlo vind je Brasserie Rue du Bois (oftewel Houtstraat – het adres van dit mooie kleine restaurantje – maar  op z’n Frans klinkt het lekkerder). Eigenaren Jan en Els Schatorie bieden je hier een combinatie van een café en een brasserie: een ongedwongen gezellige sfeer, met gerechten die lekker grof gehouden worden en koffie van Segafredo.

Steyl (aan de Maas) | Jochumhof

In het oude en mooie kloosterdorp in Steyl vind je verborgen achter oude muren Jochumhof. Niet alleen kun je hier genieten van een goede kop koffie of thee met een lekkere punt Limburgse vlaai of lekkere gerechtjes uit de keuken, vooral kun je hier terecht voor de botanische tuin: struin tussen de unieke verzameling bijzondere, oude en exotische planten, heesters en bomen. Strijk daarna (weer) neer in het Grandcafé, dat een kruidenierswinkelinrichting heeft uit 1880 en stoeltjes uit een oud-Limburgse kroeg met tafeltjes uit India.

Nuland | Tankstation Hanex

De leukste tussenstop onderweg in Nuland vind je bij de vernieuwde shop van Hanex. De medewerkers van het tankstation zorgen ervoor dat je weer voldaan de weg op kunt. Als gastheer en gastvrouw bieden zij je een vriendelijk gezicht en persoonlijke service. Nieuw in de Hanex shops zijn de horeca-aspecten: goede koffie en lekkere tosti! Je vindt er daarom niet alleen een zelfbedieningsapparaat, maar ook een ‘traditionele machine’ van Segafredo waarmee je de heerlijkste specials kunt (laten) bereiden. Daarnaast is er ook een ingebouwde ‘Tosti Club’ speciaal voor een zoete of hartige variant van dit lekkere Hollandse product.

Texel | Restaurant De Worsteltent

Ben je lekker uitwaaien op Texel en toe aan een heerlijke caffè latte met een stuk eigen gemaakte chocolade- of appeltaart? Alfons en Wenny van restaurant De Worsteltent zetten het met plezier voor je klaar in hun 300 jaar oude boerderij. Op het grasterras kun je al vroeg in het voorjaar genieten van de zon, die daar net iets vaker lijkt te schijnen dan elders in Nederland. In de zomermaanden is er elke zondagmiddag livemuziek en spelen de kinderen fijn in de grote speeltuin of het bos.

WE2 koffiemachine

Bij Rue du Bois en La Providence gebruiken ze de nieuwe WE2 koffiemachine die werkt met Segafredo koffiecapsules. Dit compacte, snelle en makkelijk te gebruiken systeem is perfect voor het bereiden van romige Italiaanse koffie in restaurants, op grote kantoren en evenementen.

Meer informatie over de WE2 lees je op de volgende pagina.