Segafredo
ON TOUR

Segafredo barista Jochem Liefferink komt nog eens ergens … Met zijn compacte maar super de luxe Segafredo piaggio reist hij heel het land door om mensen te voorzien van een lekkere kop koffie. Deze keer reisde hij voor het tv-programma Koffietijd een paar keer mee met de verslaggevers tijdens een reportage.

Jochem en zijn koffiekar

“Mijn ervaring met het tv-programma Koffietijd is onwijs goed. De locaties die ik samen met de reporters heb bezocht waren echt heel erg leuk. Interessant en leerzaam om eens mee te maken hoe het is om als barista voor de televisie aan de slag te zijn.

Een tijd geleden was ik bijvoorbeeld op de pier van Scheveningen, waar ik een lekkere warme en pittige ‘Sweet chili cappuccino’ heb klaargemaakt voor de verslaggeefster. Stap voor stap laat ik in het filmpje aan de kijkers thuis zien hoe je die zelf ook kunt bereiden.

Daarnaast heb ik ook nog op de enige drijvende kerstmarkt van Nederland gestaan in Leiden. Dit was een avondopname en door de bijzondere locatie leverde dat prachtige beelden en heerlijke warme koffie op: een ‘Chocolate chip cookie latte macchiato’. Top!”

Koffietijd

Elke werkdag om 10.00 uur is het tijd voor een heerlijk uurtje televisie terwijl je geniet van een kopje koffie. Vanuit de prachtige villa in Eemnes praten presentatrices Pernille La Lau, Quinty Trustfull en Loretta Schrijver je dagelijks bij over de laatste nieuwtje en trends op het gebied van mode, eten en drinken, cultuur en lifestyle. Zij ontvangen in hun show een groot aantal bekende Nederlanders, politici en internationale artiesten. Backstage drinken zijn allemaal onze Italiaanse koffie!

Winacties

Regelmatige zijn er grote winacties voor de kijkers van Koffietijd. Afgelopen december maakten ze tijdens de ‘Winter favourites acties’ bijvoorbeeld kans op één van de schitterende Segafredo My Espresso-machines. Enorm veel kijkers reageerden op deze actie. Wat natuurlijk aangeeft dat er veel mensen naar Koffietijd kijken maar vooral ook hoe ontzettend gaaf deze mooie machine is! Komend voorjaar worden er ook weer diverse prijzen weggegeven voor evenementen waar Segafredo de trotste sponsor is.