All-in live cooking
Bij Watertuin

Heb je zin in de klassieke Franse keuken, verfijnde Japanse sushi of houd je meer van Mediterraan? Bij de vijf vestigingen van familiebedrijf en restaurant Watertuin vind je het allemaal. De keten is gespecialiseerd in het bieden van all-in live cooking met verschillende keukens onder één dak. Christine To, afdeling marketing, vertelt over hun succesvolle all-in live cooking concept.

Christine: “Mijn neef Pong, directeur van Watertuin, is samen met een paar andere familieleden waaronder mijn ouders, bijna vijf jaar geleden begonnen met Watertuin Naaldwijk. In die tijd was het letterlijk alleen nog maar een watertuin met koikarpers, zonder het restaurant element. Hij was meteen verliefd op de locatie en heeft toen het eerste restaurant opgezet. Van begin af aan ben ik daar heel betrokken bij geweest.

Op de diverse Watertuin locaties maken onze koks achter de uitgebreide buffetten de gerechten ‘live’ klaar; sushi, oosterse wokgerechten, T-bone op de Primo-kolenbarbeque en gamba’s op de plancha. Het unieke bij ons is dat we het all-in concept niet alleen voor diner aanbieden, maar ook voor ontbijt en lunch. Perfect voor zakelijke- en familiebijeenkomsten, de héle dag door. Uit onze (vol automatische) koffieautomaten komt verschillende lekkere soorten Segafredo koffie; mensen weten soms gewoon niet welke ze zullen kiezen!

Ga je een gebakje eten bij Watertuin? Zeg dan: 

‘Ik wil graag een kopje Segafredo koffie’ en je krijgt de koffie gratis!

Geldig in mei en juni 2017 van ma t/m vrij van 9:00 – 11:00 uur.

Het is méér dan alleen eten en drinken bij Watertuin. Wij vinden het belangrijk mensen iets meer te geven. Bij Watertuin Naaldwijk is de eyecatcher absoluut de tuin: waar mensen de vogels kunnen bekijken, de vissen mogen voeren, kinderen kunnen spelen … een heerlijke beleving! En ondanks ons grote pand hebben we de tafels in aparte, gezellige ruimtes opgesteld. Ook in onze andere locaties spelen natuurlijk elementen zoals hout, water en groen een belangrijke rol in de sfeer. Zo zullen mensen bij elke Watertuin dezelfde herkenbare pronkstukken tegenkomen.”

All-in live cooking ervaren

Waar en hoe?

Watertuin heeft vijf mooie vestigingen in het westen van het land: Naaldwijk, Spijkenisse, Schiedam, Hendrik-Ido-Ambacht en Bergen op Zoom. Begin van de zomer opent de eerste internationale vestiging in Wenen, met een oppervlakte van 7.000 m2 en het gróótste kinderspeelparadijs.

‘De jarige eet altijd gratis!’

Zo werkt het

  • Reserveer een tafel voor jouw gezelschap.
  • Kies een arrangement van een half tot max. 4 uur.
  • Betaal vooraf een vast bedrag per persoon (tenzij je jarig bent!).
  • Schuif lekker aan tafel en geniet!

Máár … gewoon alleen een kop koffie met een appelpunt kan ook bij Watertuin.

WIN EEN VOUCHER VOOR 2 PERSONEN