Op de koffie bij

ZES LEUKE ADRESSEN OM SEGAFREDO KOFFIE TE DRINKEN

Waar je ook bent … er is altijd wel een plek in de buurt waar je Segafredo koffie kunt drinken. Ben je een keer in de buurt van het mooiste kloosterdorp van Nederland, Steyl? Of in het pittoreske Baarle Nassau of Venlo? Bezoek dan vooral eens een van onderstaande adressen.

Op de koffie bij

ZES LEUKE ADRESSEN OM SEGAFREDO KOFFIE TE DRINKEN

AMSTERDAM | Libertine

Zodra je het bistro-achtige Libertine binnenstapt voel je: hier is het gezellig. Mooie marmeren tafelbladen en een open keuken met reusachtig grote steenoven. Eigenaren Steven en Casper Reinders noemen het zelf eigenlijk geen restaurant maar “gewoon een plek waar je de hele dag terechtkunt voor ontbijt, lunch, brunch, diner of borrel. We serveren simpele Italiaanse gerechten New York-style: geen pizza’s maar pizzetta’s.”

AMSTERDAM | Rembrandt corner

Vlak naast het Rembrandt Huis vind je dit gezellige restaurant met Nederlands geïnspireerde menukaart. Ze serveren klassiekers als hutspot, erwtensoep, bitterballen, frikandellen en kroketten. They have ‘m all. Wil je tijdens je dagje Amsterdam niet alleen jezelf maar ook je mobiel even opladen? Je kunt er hun speciale en beveiligde oplaadstation gebruiken.

DEN BOSCH | Versus restaurant & Fashion café

In het hart van Den Bosch vind je een plek waar de Japanse en Italiaanse keuken elkaar treffen. De nieuwe locatie met spannend zwart, fris wit en pure bamboe bevindt zich op ‘de gezelligste terrasstraat van Nederland’. “Wij combineren smaken, kleuren en tradities van het Verre Oosten met de stijl en elegantie van het Westen. Vandaar onze naam.”.

Sinds oktober serveren verschillende zaken in Nederland Segafredo Organic Biologische koffie voor de horeca of op kantoor. Na een uitgebreide training van Segafredo barista Nick staan barista's in Amersfoort en Amsterdam klaar om je met deze mooie nieuwe koffie te laten kennismaken.

AMERSFOORT | Happerij en Tapperij

In het hart van Amersfoort – op het kruispunt van de Langestraat en de Hof – liggen drie restaurants die samen ‘het lekkerste en gezelligste kruispunt in Amersfoort’ vormen. Dit restaurant organiseert regelmatig kook- en BBQ-workshops voor gezelschappen en je kunt er (op aanvraag) zelf je gerechten bereiden op tafelbakplaten.

AMERSFOORT | In den Grooten Slock

In het oudste café van Amersfoort – met nog originele glas-in-lood-ramen – vind je alles wat je van een stadscafé mag verwachten: gezelligheid en een kop koffie. Iedere vrijdag vanaf vijf uur is er de VrijMiBo met lekkere hapjes en drankjes en iedere 4e vrijdag van de maand maakt de chef op het terras in zijn mobiele keuken 3 heerlijke borrelbites klaar.

AMSTERDAM | Blue Amsterdam

In de dertig meter hoge glazen Kalvertoren in winkelcentrum Kalverpassage vind je Blue Amsterdam. Een café en restaurant met een 360-graden uitzicht over de hele stad. Neem de glazen lift naar boven en kijk je ogen uit.

Wil je weten of Segafredo Organic biologische koffie bij jou en je bedrijf past? Maak dan vandaag nog een afspraak!

Past het biologische karakter van onze nieuwe koffie bij jouw bedrijfsvoering en organisatie? Maak dan vandaag nog een afspraak met een van onze barista’s. Zij komen graag Segafredo Organic bij je demonstreren.

Maak een afspraak via het formulier of bel 050 317 63 00.