Vertrouwde koffie
NIEUWE VERPAKKING

Koffiepakken
Restyling van Segafredo Crema en Segafredo Espresso

De Segafredo Selezione Crema is sinds enkele maanden verkrijgbaar in een nieuwe verpakking die past bij de fluweelzachte smaak van deze koffie: klassiek en smaakvol, zoals de koffiedrinker van ons gewend is.

Segafredo Selezione Espresso

Voorheen de Selezione Oro maar met een nieuwe naam en in een nieuwe verpakking. Eén van de luxere koffies uit ons assortiment en het basisingrediënt voor een klassieke espresso met een medium body en een lage rins in de afdronk.

Probeer ook één van onze andere koffiesoorten!

Segafredo Intermezzo koffieverpakking
logo_SegafredoIntermezzo Segafredo Intermezzo Onze klassieker en de meest gedronken Segafredo koffie. Verrassende geuren van mocca en gekarameliseerd fruit komen samen met smaken van kruiden, cacao, honing en amandelen. Verkrijgbaar als bonen en gemalen variant en in koffiepads.
Segafredo Casa koffiepak
Segafredo Casa Verkrijgbaar in zowel bonen als gemalen koffie. Speciaal gemelangeerd om thuis te kunnen genieten van een espresso zoals je deze in een Italiaanse bar drinkt.
Segafredo Organica verpakking
logo_SegafredoOrganica Segafredo Organica Speciaal voor de bewuste liefhebber. Deze biologische Segafredo koffie biedt een diversiteit aan subtiele geuren van chocolade en cacao. Deze komen samen met smaakaccenten van noten, rode vruchten en caramel.
Segafredo per te collectie
logo_Segafredo per te Segafredo per te Maak jij je koffie met een Nespresso® machine? Probeer dan eens de nieuwe Espresso per te capsules. Verkrijgbaar in drie smaakvarianten.
logo_Segafredo per te Segafredo Mio Caffè Heerlijke Segafredo koffie verpakt in 1-kops capsules voor Dolce Gusto® voor elk koffiemoment van de dag: een traditionele espresso, de bekende lungo, een romige cappuccino en een pittige ristretto.