Tiktak thee uitproberen

Tiktak logo

Tiktak thee voor iedere organisatie

Koffie en thee zijn de brandstof van iedere organisatie. Ieder uur van de dag, bij elke gelegenheid en op ieder bijzonder moment. Waar koffie jarenlang het meest belangrijke is geweest, vragen jouw gasten en personeel tegenwoordig ook om kwalitatief goede thee van goede herkomst. Het volledige Tiktak theeassortiment draagt het Fair Trade keurmerk. Onze thee is van de hoogste kwaliteit, komt van over de hele wereld en is met zorg geplukt.

Proefverpakking

Proefpakket voor de zakelijke gebruiker

Op kantoor mag een goede kop thee niet ontbreken. Met Tiktak thee weet je zeker dat je hetpersoneel en je gasten een goede thee presenteert. Tiktak thee is de perfecte kans om je bezoekers te verrassen en te verwennen met diverse verfijnde theesmaken. Tiktak thee wil je zelf ervaren en laten proeven aan gasten of personeel. Zo ervaar je zelf de hoogwaardige kwaliteit van Tiktak!

Volledig assortiment

Ons thee assortiment voor de zakelijke gebruiker bestaat uit twaalf theemelanges. Voor een optimale beleving wordt deze thee gepresenteerd in luxe theekist en geserveerd met een complete lijn hoogwaardig serviesgoed.

theebox