Terugblik op
Barista di Casa

Wie maakt de beste espresso en cappuccino? Tijdens het Italië Evenement begin juni gingen negen thuisbarista’s de strijd aan om de titel Barista di Casa 2018. Issam Adra kwam als winnaar uit de bus. Sta jij volgend jaar achter de machine voor de tweede editie van Barista di Casa?

Wie eenmaal weet hoe échte Italiaanse espresso smaakt, neemt geen genoegen meer met zomaar een bakje koffie. Geen wonder dat er steeds meer thuisbarista’s zijn. Tijd voor een gezonde competitie!

Eeuwige roem als thuisbarista

Segafredo organiseerde haar eerste thuisbarista kampioenschap van Nederland tijdens het Italië Evenement in de kasteeltuinen van Haarzuilens. De inzet? De titel Barista di Casa 2018 met de bijbehorende cup en een diner voor twee ter waarde van 150 euro. Plus natuurlijk eeuwige roem als dé Segafredo thuisbarista-kampioen van Nederland. Het werd een spannende strijd, wat niet gemakkelijk was voor de jury. Met een perfecte espresso en een prachtige cappuccino sleepte Issam Adra uiteindelijk de hoofdprijs in de wacht.

Barista di Casa 2019

De geslaagde eerste editie vraagt om een vervolg. Daarom organiseren we komend jaar Barista di Casa 2019. Ook weer tijdens het Italië Evenement, deze keer op 24, 25 en 26 mei 2019. Durf jij jouw barista skills te meten met andere thuisbarista’s? Houd dan www.baristadicasa.nl in de gaten en zorg dat je erbij bent!