Maak kennis met de
PRODUCTEN VAN SEGAFREDO

Logo Segafredo

Hou je van een klassieke kop koffie met een volle smaak? Of drink je het liefst een stevige espresso? Wat je voorkeur ook is, Segafredo heeft voor elke koffieliefhebber een passend product in het assortiment. Laat je verrassen door de verschillende melanges. Of je nu kiest voor bonen of gemalen koffie of gaat voor het gemak van capsules, je bent altijd verzekerd van de beste kwaliteit.

Verkrijgbaar bij diverse supermarkten!

logo_SegafredoOrganica Segafredo Selezione Crema

Een blend van Arabica en Robusta bonen uit Brazilië, Costa Rica en Ivoorkust. Een diversiteit aan geuren zoals vanille, noten, mocca en zoete vruchten samen met smaakaccenten van donkere cacao en een vleugje drop. Deze blend kenmerkt zich door een medium body en een lage rinsheid.

logo_SegafredoOrganica Segafredo Selezione Espresso

Een blend van Arabica en Robusta bonen uit Brazilië, Costa Rica, Colombia en Ivoorkust. Subtiele geuren van rood fruit, kruiden en vanille komen samen met smaken van pure chocolade en noten. Een blend die zich kenmerkt door een medium body en een lage rins in de afdronk.

logo_SegafredoIntermezzo Segafredo Intermezzo Onze klassieker en de meest gedronken Segafredo koffie. Verrassende geuren van mocca en gekarameliseerd fruit komen samen met smaken van kruiden, cacao, honing en amandelen. Verkrijgbaar als bonen en gemalen variant en in koffiepads.
Segafredo Casa koffiepak
Segafredo Casa Verkrijgbaar in zowel bonen als gemalen koffie. Speciaal gemelangeerd om thuis te kunnen genieten van een espresso zoals je deze in een Italiaanse bar drinkt.
logo_SegafredoOrganica Segafredo Organica Speciaal voor de bewuste liefhebber. Deze biologische Segafredo koffie biedt een diversiteit aan subtiele geuren van chocolade en cacao. Deze komen samen met smaakaccenten van noten, rode vruchten en caramel.
logo_Segafredo per te Segafredo per te Maak jij je koffie met een Nespresso® machine? Probeer dan eens de nieuwe Espresso per te capsules. Verkrijgbaar in drie smaakvarianten.
logo_Segafredo per te Segafredo Mio Caffè Heerlijke Segafredo koffie verpakt in 1-kops capsules voor Dolce Gusto® voor elk koffiemoment van de dag: een traditionele espresso, de bekende lungo, een romige cappuccino en een pittige ristretto.