Previous Page  7 / 28 Next Page
Information
Show Menu
Previous Page 7 / 28 Next Page
Page Background

WINNEN

Een stevige espresso, een

overheerlijke latte of een

goede cappuccino ...

Allemaal net zo lekker,

maar hoe maak je ze

nu echt goed klaar?

In de Segafredo

barista-training, die

een volle dag duurt, leer

je de beste technieken

en fijnste foefjes van

het Italiaans koffie

maken; een ambacht!

Wat leer je in de barista-training?

• Wat koffie eigenlijk echt is.

• Het verschil tussen Arabica en Robusta, door te voelen,

ruiken en proeven.

• De finesse van koffiebereiding met de juiste tempratuur, druk en tijd.

• Hoe je koffievarianten met variabelen kunt beïnvloeden.

• Tips en tricks voor het bereiden van de perfecte koffie.

• Opschuimen van de ideale cappuccinoschuim, en het

verschil tussen melkschuim en microfoam.

• Waar je op moet letten qua smaak, geur, kleur en crèma.

Heel simpel. Ga naar

segafredo.nl

en schrijf je in

voor onze nieuwsbrief en

Barista actie.

HOE MAAK JE KANS

OP DE BARISTA-

TRAINING?

| 07