WINNEN
Een stevige espresso, een
overheerlijke latte of een
goede cappuccino ...
Allemaal net zo lekker,
maar hoe maak je ze
nu echt goed klaar?
In de Segafredo
barista-training, die
een volle dag duurt, leer
je de beste technieken
en fijnste foefjes van
het Italiaans koffie
maken; een ambacht!
Wat leer je in de barista-training?
• Wat koffie eigenlijk echt is.
• Het verschil tussen Arabica en Robusta, door te voelen,
ruiken en proeven.
• De finesse van koffiebereiding met de juiste tempratuur, druk en tijd.
• Hoe je koffievarianten met variabelen kunt beïnvloeden.
• Tips en tricks voor het bereiden van de perfecte koffie.
• Opschuimen van de ideale cappuccinoschuim, en het
verschil tussen melkschuim en microfoam.
• Waar je op moet letten qua smaak, geur, kleur en crèma.
Heel simpel. Ga naar
segafredo.nlen schrijf je in
voor onze nieuwsbrief en
Barista actie.
HOE MAAK JE KANS
OP DE BARISTA-
TRAINING?
| 07