Previous Page  10 / 28 Next Page
Information
Show Menu
Previous Page 10 / 28 Next Page
Page Background

10 |

Wij zijn

echte

lekker-

bekken

Een begrip in de regio

Alain: “Het was een goeie zet van mijn vader en oom om het

horeca- element aan de viswinkels toe te voegen. Hierdoor

konden en kunnen zo’n 4000 mensen per dag ‘een visje bij

Simonis’ eten; een begrip in de regio. Ik ben nu de vierde

generatie Simonis en mijn neef, vader en ik zijn de drijvende

kracht achter de verschillende viswinkels en restaurant

Catch. Mijn opa en oma hebben het bedrijf ooit opgezet

en doorgegeven aan hun kinderen en kleinkinderen. Mijn

neef en ik bouwen nu ook aan een duurzame toekomst,

zodat onze kinderen misschien ook ooit dit mooie bedrijf

kunnen voortzetten.”

Catch by Simonis

“Restaurant Catch is echt ons paradepaardje. Het is een

uniek visrestaurant waarbij onze liefde voor vis en het bieden

van topkwaliteit belangrijke graadmeters zijn voor het succes.

Ons restaurant is verdeeld over vier etages met plek tot 500

gasten, op de bovenste verdieping hebben we een heerlijk

terras met de hele dag zon. Mensen kunnen bij ons terecht

voor een ontbijt, lunch, diner, borrel of evenement. Voor ons

draait het in Catch om meer dan alleen topkwaliteit eten en

drinken, we richten ons vooral ook op service en beleving.

Een avondje uit.”

Traditionele machines en Segafredo Maxxi …

Voor alle viswinkels en voor restaurant Catch kiest

Simonis voor de koffie van Segafredo: “Bij Catch

hebbenwe de tijd en de ruimte omgasten uitgebreid

te bedienen, daarom hebben we er hier voor

gekozen om twee traditionele koffiemachines van San Remo

te gebruiken en maken wij bovendien exclusief gebruik van

de Segafredo Maxxi, een koffie die slechts in enkele zaken

in Nederland wordt geschonken. De keuze voor de koffie en

De grootouders van Alain Simonis begonnen in 1935 op de Haagse markt met het verkopen van

gerookte paling uit hun eigen rokerij, waarmee opa Albert al in 1880 was begonnen. Na hen namen

zijn vader en oom in de jaren ’80 het stokje over en startten een reeks viswinkels. Sinds enkele jaren is

het de beurt aan Alain en zijn neef Dennis, zij voegden drie jaar geleden een smaakvol restaurant in

de jachthaven van Scheveningen aan het familiebedrijf toe.