10 |
Wij zijn
echte
lekker-
bekken
Een begrip in de regio
Alain: “Het was een goeie zet van mijn vader en oom om het
horeca- element aan de viswinkels toe te voegen. Hierdoor
konden en kunnen zo’n 4000 mensen per dag ‘een visje bij
Simonis’ eten; een begrip in de regio. Ik ben nu de vierde
generatie Simonis en mijn neef, vader en ik zijn de drijvende
kracht achter de verschillende viswinkels en restaurant
Catch. Mijn opa en oma hebben het bedrijf ooit opgezet
en doorgegeven aan hun kinderen en kleinkinderen. Mijn
neef en ik bouwen nu ook aan een duurzame toekomst,
zodat onze kinderen misschien ook ooit dit mooie bedrijf
kunnen voortzetten.”
Catch by Simonis
“Restaurant Catch is echt ons paradepaardje. Het is een
uniek visrestaurant waarbij onze liefde voor vis en het bieden
van topkwaliteit belangrijke graadmeters zijn voor het succes.
Ons restaurant is verdeeld over vier etages met plek tot 500
gasten, op de bovenste verdieping hebben we een heerlijk
terras met de hele dag zon. Mensen kunnen bij ons terecht
voor een ontbijt, lunch, diner, borrel of evenement. Voor ons
draait het in Catch om meer dan alleen topkwaliteit eten en
drinken, we richten ons vooral ook op service en beleving.
Een avondje uit.”
Traditionele machines en Segafredo Maxxi …
Voor alle viswinkels en voor restaurant Catch kiest
Simonis voor de koffie van Segafredo: “Bij Catch
hebbenwe de tijd en de ruimte omgasten uitgebreid
te bedienen, daarom hebben we er hier voor
gekozen om twee traditionele koffiemachines van San Remo
te gebruiken en maken wij bovendien exclusief gebruik van
de Segafredo Maxxi, een koffie die slechts in enkele zaken
in Nederland wordt geschonken. De keuze voor de koffie en
De grootouders van Alain Simonis begonnen in 1935 op de Haagse markt met het verkopen van
gerookte paling uit hun eigen rokerij, waarmee opa Albert al in 1880 was begonnen. Na hen namen
zijn vader en oom in de jaren ’80 het stokje over en startten een reeks viswinkels. Sinds enkele jaren is
het de beurt aan Alain en zijn neef Dennis, zij voegden drie jaar geleden een smaakvol restaurant in
de jachthaven van Scheveningen aan het familiebedrijf toe.