Previous Page  17 / 28 Next Page
Information
Show Menu
Previous Page 17 / 28 Next Page
Page Background

| 17

‘Een verrassingsmenu moet wel spannend zijn …

… Anders is het geen verrassing! Daarom serveren wij

altijd een verrassingsmenu van vier tot acht gangen.

Dat begint lekker licht, gerechtjes met frisse zuren, die

vervolgens opbouwen naar het hoofdgerecht. Ik vind het

leuk om te werken met lokale producten en daar spanning

in te brengen, maar ook kruiden uit Azië en Noord-Afrika

geven hele verrassende combinaties.

Iedere zes weken serveren wij een nieuw menu dat

geïnspireerd is op de seizoenen. Ieder seizoen heeft zo

z’n eigen producten en dat is wat de natuur je geeft. Op

dit moment staat er veel wild op de kaart en werken we

met knolselderij en verschillende paddenstoelen. En in de

lente hebben we bijvoorbeeld heerlijk lamsvlees.’

TikTak thee toe

‘Wij kiezen voor topkwaliteit en voor ons is het dan ook

logisch dat wij voor koffie en (losse) thee van TikTak

hebben gekozen. Dat staat zo leuk: thee op tafel met

zes van die gezellige blikjes erbij. De gasten kunnen

de blikjes openen, even ruiken en lezen wat erop staat

om vervolgens hun eigen kopje thee te zetten. Dát is

beleving!

Een tijdje geleden hebben wij een bijzonder dessert

gemaakt: ijs van Earl Grey thee, heel smaakvol. Ook

groene thee is leuk om mee te werken, dat geeft weer

een mooie bitterheid aan gerechten. Koken met koffie

doen we ook redelijk vaak want dat laat zich heel mooi

combineren met aardse smaken, zoals koffie met wild of

koffie in de jus, ook erg lekker.’