Previous Page  12 / 28 Next Page
Information
Show Menu
Previous Page 12 / 28 Next Page
Page Background

12 |

Geen tijd om helemaal naar Italië af te reizen

maar wil je wel van de Italiaanse keuken

genieten? Probeer de tarte tatin van pompoen

eens! Dit is het recept van chefkok Stijn van

Restaurant Luc. (zie pagina 10). Mmmmm …

Dit recept is voor 4 personen

Voor de tarte tatin:

• ½ flespompoen

• 4 plakjes bladerdeeg

• 200 gram suiker

• 1 druppel azijn

• blaadjes van 2 takjes tijm

• peper en zout

• 4 aluminium bakjes, 9cm doorsnede

Voor de balsamico uitjes:

• 6 stuks rode zilverui

• 2 dl balsamico azijn

• 2 dl olijfolie extra vierge

Voor de geitenkaasbeignets:

• 300 gram zachte geitenkaas (zonder korst)

• ½ flesje bruin bier

• 1 eidooier

• 100 gram bloem

• klein handje bloem, om te paneren

• peper en zout

Voor de pastinaak crème:

• 2 pastinaken

• volle melk

• klontje boter

• zout

Voor de garnering:

• paar takjes winterpostelein

• gebrande pompoenpitjes