Background Image
Previous Page  22 / 28 Next Page
Basic version Information
Show Menu
Previous Page 22 / 28 Next Page
Page Background

John Everts werkt al 20

jaar als Sales Barista bij

Segafredo. Hij is gecer-

tificeerd Sales Barista op

level 1 en 2. “Ik zie mijn

carrière bij Segafredo als

een ontdekkingsreis. Je kunt zo veel met

koffie doen! Elke dag leer ik nog bij, het

blijft een boeiend product! Ik deel mijn

kennis graag met collega’s en klanten. Ik

hoop dat u zult genieten van deze

winterse koffies.”

Koffie voor beginners en gevorderden. Zo zou je de nieuwe

winterse dranken het beste kunnen omschrijven. Kenners

worden onmiddellijk gegrepen door de onmiskenbare

melange van goede koffie, nieuwelingen beleven een

makkelijk instapmoment omdat de koffiesmaak weliswaar

aanwezig is, maar geenszins overheerst. Kortom:

recepten voor mensen die al jaren van koffie houden én

voor degenen die het eens voorzichtig willen proeven.

“En geloof mij: dat wordt proeven en genieten!”, aldus

John Everts.

Verras de

kerstvisite dit

jaar eens met...

kerstkoffie!

22 |