Background Image
Previous Page  25 / 28 Next Page
Basic version Information
Show Menu
Previous Page 25 / 28 Next Page
Page Background

| 25

Segafredo

Selezione Crema

Espresso Casa

Selezione Oro

Intermezzo

Toekomst van de horeca

“Ik zeg altijd maar zo: De gast maakt uit waar hij aan

horeca doet. Vroeger was dat in een café of een restaurant,

tegenwoordig is er steeds meer branchevervaging. Ik

denk dat er in de toekomst ook minder dorpskroegen

zullen zijn en dat we met steeds meer nieuwe concepten

worden geconfronteerd. De consument heeft steeds

minder tijd. One stop shopping is in opkomst. Er zijn al

zaken waarin én een kapper én een café zijn gevestigd.

Wil je als ondernemer mee blijven doen, dan zul je deze

ontwikkelingen nauw moeten volgen. En, uiteraard, erop

inspelen.”

Verrassend succesvol

Een ander succesvol concept van Cox & Co in het

Designer Outlet is Piet Friet. Vanachter een counter

worden puntzakken patat en diverse snacks verkocht. De

zaak zit pal naast een McDonald’s, maar toch staan er

in de middag rijen mensen. “Ik had nooit gedacht dat dit

zo’n succes zou worden,” bekent WimCox. “Dit heeft me

echt verrast.”