Previous Page  24 / 28 Next Page
Information
Show Menu
Previous Page 24 / 28 Next Page
Page Background

24 |

De koffiespecials van Segafredo komen in allerlei

soorten en smaken. Van honing, Frangelico en bounty

tot advocaat, stroopwafel en caramel. Meestal houdt

een chefkok zijn recepten geheim maar wij zijn zó

enthousiast over onze nieuwe koffiespecials, dat we ze

graag met je delen.

Twee van onze favorieten! Caramel latte

en Kletskop Latte

Koffie

Zó maak je het klaar!

1. Schenk 5 tot 10 ml caramelsiroop in het glas;

2. Bereid het melkschuim en schenk dit rustig bovenop

de caramelsiroop;

3. Laat het even rusten, de melk gaat naar beneden en

het schuim komt omhoog;

4. Maak intussen de espresso en schenk deze

voorzichtig door het melkschuim;

5. Doe er een mooie toef slagroom op;

6. Schenk er tenslotte de caramelsaus over.

Ben jij een zoetekauw? Probeer dan

eens de Caramel latte; het is een

latte macchiato met een zoete twist,

caramelsiroop én caramelsaus!

Caramel Latte