24 |
De koffiespecials van Segafredo komen in allerlei
soorten en smaken. Van honing, Frangelico en bounty
tot advocaat, stroopwafel en caramel. Meestal houdt
een chefkok zijn recepten geheim maar wij zijn zó
enthousiast over onze nieuwe koffiespecials, dat we ze
graag met je delen.
Twee van onze favorieten! Caramel latte
en Kletskop Latte
Koffie
Zó maak je het klaar!
1. Schenk 5 tot 10 ml caramelsiroop in het glas;
2. Bereid het melkschuim en schenk dit rustig bovenop
de caramelsiroop;
3. Laat het even rusten, de melk gaat naar beneden en
het schuim komt omhoog;
4. Maak intussen de espresso en schenk deze
voorzichtig door het melkschuim;
5. Doe er een mooie toef slagroom op;
6. Schenk er tenslotte de caramelsaus over.
Ben jij een zoetekauw? Probeer dan
eens de Caramel latte; het is een
latte macchiato met een zoete twist,
caramelsiroop én caramelsaus!
Caramel Latte