Previous Page  27 / 28 Next Page
Information
Show Menu
Previous Page 27 / 28 Next Page
Page Background

Koffiemarkt

Ruim een derde van de in Nederland bestelde koffies is een

melkkoffie, bijvoorbeeld een cappuccino of latte Machiatto.

En die markt groeit nog steeds. Niet alleen de kwaliteitskoffie

is essentieel, maar ook de kwaliteit van het melkschuim. Het

melkschuim moet van constante (goede) kwaliteit zijn. Goede

melk kan immers een slechte koffie niet goed maken maar slechte

melk kan een goede koffie wel verpesten. Horecaondernemers

worden geconfronteerd met steeds sterkere concurrentie en

kritische gasten. Optimale kwaliteit gecombineerd met snelheid

is voor horecaondernemers essentieel. Vooral op piekmomenten

is het de uitdaging om kwalitatief goede melkkoffies te serveren

in een heel korte tijd.

Lattiz is de oplossing

Lattiz levert een eenvoudige methode om heel snel melkkoffies

met schuim van barista-kwaliteit te maken. Met Lattiz kan elke

horecamedewerker of barista een goede cappuccino of latte

Machiatto maken. En dat met een snelheid van zes koppen per

minuut. Lattiz beschikt bovendien over de ideale samenstelling van

eiwit en vet voor een constante hoogwaardige baristakwaliteit.’

De kwaliteit mag nooit ten koste gaan van de snelheid

Bij Happerij Tapperij in Amersfoort wordt dagelijks gebruik gemaakt van de Lattiz. Eigenaar Rolf van As

vertelt enthousiast over zijn ervaringen met de machine.

“Met een team van 40 mensen is het belangrijk dat we op drukke dagen 300 tot 400 koppen koffie

van constante kwaliteit serveren. De Lattiz stelt ons in staat om snel een geweldige cappuccino of latte

macchiato neer te zetten zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Het schuim van de Lattiz wordt zelfs

gebruikt voor de creatie van Latte Art door onze getrainde barista’s.”

| 27