Previous Page  24 / 28 Next Page
Information
Show Menu
Previous Page 24 / 28 Next Page
Page Background

24 |

Lekkere latte macchiato met sticky caramelsaus, slagroom,

chocoladeschaafsel en een béétje frangelico (krijg je ’t lekker

warm van!).

Wat heb je nodig?

• Espresso

• Volle melk voor het melkschuim

• Frangelico

• Slagroom

• Caramelsaus

• Chocoladeschaafsel

Zó maak je het klaar!

• Schenk 5 tot 10 ml frangelico in het glas;

• Bereid het melkschuim en schenk dit rustig bovenop de frangelico;

• Laat het even rusten, de melk gaat naar beneden en het schuim

komt omhoog;

• Maak intussen de espresso en schenk deze voorzichtig

door het melkschuim;

• Doe er een mooie toef slagroom op;

• Schenk er de caramelsaus over;

• En besprenkel het geheel tenslotte met chocoladeschaafsel.

Eerst een warm gevoel van binnen en

daarna een beetje tintelend ... Dat is wat

’t met je doet als je een slok neemt van

de Frangelico Latte, een overheerlijke

Segafredo koffiespecial die altijd lekker

is, maar in het bijzonder bij koud en

herfstachtig weer.

KOFFIE

SPECIAL

Frangelico Latte

Wil je thuis ook de andere 11

Segafredo koffiespecials maken?

• Kijk op

www.segafredo.nl/recepten

• Of bezoek (en like)

/segafredoNL

Meld je aan voor de nieuwsbrief met de

nieuwste en lekkerste koffiespecials!