

24 |
Lekkere latte macchiato met sticky caramelsaus, slagroom,
chocoladeschaafsel en een béétje frangelico (krijg je ’t lekker
warm van!).
Wat heb je nodig?
• Espresso
• Volle melk voor het melkschuim
• Frangelico
• Slagroom
• Caramelsaus
• Chocoladeschaafsel
Zó maak je het klaar!
• Schenk 5 tot 10 ml frangelico in het glas;
• Bereid het melkschuim en schenk dit rustig bovenop de frangelico;
• Laat het even rusten, de melk gaat naar beneden en het schuim
komt omhoog;
• Maak intussen de espresso en schenk deze voorzichtig
door het melkschuim;
• Doe er een mooie toef slagroom op;
• Schenk er de caramelsaus over;
• En besprenkel het geheel tenslotte met chocoladeschaafsel.
Eerst een warm gevoel van binnen en
daarna een beetje tintelend ... Dat is wat
’t met je doet als je een slok neemt van
de Frangelico Latte, een overheerlijke
Segafredo koffiespecial die altijd lekker
is, maar in het bijzonder bij koud en
herfstachtig weer.
KOFFIE
SPECIAL
Frangelico Latte
Wil je thuis ook de andere 11
Segafredo koffiespecials maken?
• Kijk op
www.segafredo.nl/recepten• Of bezoek (en like)
/segafredoNLMeld je aan voor de nieuwsbrief met de
nieuwste en lekkerste koffiespecials!